شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ارتش سوریه پهپاد تروریست‌ها را سرنگون کرد

شبکه الاخباریه سوریه اعلام کرد که این پهپاد ساخت ترکیه  حامل سه دوربین بوده و توانایی حمل مواد منفجره را نیز داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 27
کد خبر: ۱۳۵۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر  ارتش عربی سوریه جمعه شب یک پهپاد متعلق به گروه‌های تروریستی را در حومه استان ادلب در شمال غرب این کشور سرنگون کرد.

 از پایگاه خبری "العهد" لبنان، این پهپاد در روستای "معردبسه ارض الوطی" در حومه ادلب سرنگون شده است.

شبکه الاخباریه سوریه اعلام کرد که این پهپاد ساخت ترکیه  حامل سه دوربین بوده و توانایی حمل مواد منفجره را نیز داشته است.

به گزارش این شبکه تلویزیونی، این پهپاد برای حمله به مواضع ارتش سوریه توسط تروریست‌ها استفاده شده است.

پیشتر به دنبال آزادسازی بخش های زیادی از استان اشغالی ادلب از دست تروریست ها توسط ارتش سوریه، با ورود ترکیه به موضوع و توافق با روسیه قرار بر این شد تا دو کشور با تشکیل گشتی های مشترک و ایجاد منطقه بیطرف مانع از درگیری بین تروریست ها و ارتش سوریه شوند ولی تحرکات اخیر تروریست ها و حمله به مواضع ارتش سوریه موجب نقض این توافق شده است.

کشورهای غربی که در هشت سال گذشته از تروریست ها تمام قد حمایت کرده اند، اکنون با توجه به این که ادلب آخرین ایستگاه قطار نابودی آنها در سوریه محسوب می شود، تلاش دارند تا به هر قیمتی که شده از عملیات ارتش سوریه در این منطقه جلوگیری کرده و موجودیت تروریست ها را حفظ کنند.

دولت سوریه هم به مناسبت های مختلف بر آزادی تمام مناطق اشغالی ب دست تروریست ها تاکید می کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر